Little Joe automobilio oro gaivikliai

Paskelbė Auto Kvapukai

Kodėl „California Scents“ prekės ženklas yra toks populiarus

Mielas, mažas ir į akį krentantis 3D personažas gali tapti ne tik aksesuaru, bet ir puikiu oro gaivikliu, būtent tokie ir yra Little Joe automobilio kvapai. 3D pagalba pagaminti automobilio oro gaivikliai patraukia kiekvieno vairuotojo dėmesį ne tik savo išvaizda, bet ir aštriais ir maloniais kvapais. Džo bus ne tik Jūsų kelionių kompanionu, bet ir draugu, priversiančiu nusišypsoti!

Apie Little Joe

Little Joe atsirado 2015 metais ir per šiuos metus taip stipriai išaugo jog tapo vienais populiariausių automobilio oro gaiviklių ne tik Europoje, bet ir pasaulyje. Little Joe prekyboje jau daugiau nei 70 pasaulio šalyse. Šie automobilio oro gaivikliai yra gaminami iš aukščiausios klasės produktų. Šių gaiviklių kvapnusis aliejus gaminamas pagal aukščiausius standartus Vokietijoje ir Italijoje. Koncentruoti aliejai yra maišomi su netoksiškais granuliuotais polimerais. Gamintojai ypač išskiria svarbą gamtai, todėl nuolatos rūpinasi jog Little Joe produktai turėtų saugos ir aplinkosaugos sertifikatus.

Little Joe kvapai

Little Joe produkcija gali pasigirti net 20 skirtingų kvapų. Naudodami aukštos kokybės ingridientus gamintojas pateikia ilgalaikius, natūralius ir malonius kvapus kiekvienam automobilio mylėtojui. Šie prabangūs automobilio kvapai dažniausiai gaminami ir pritvirtinami prie automobilio salone esančios oro angos, tačiau tarp produkcijos galima rasti ir itin plačiai paplitusių pakabinamų popierinių oro gaiviklių. Little Joe ne tik gamina skirtingus personažus, tačiau kiekvieną personažą paįvairina spalvų įvairove, todėl pirkėjui pasirinkimas tampa ypač platus. Šie auto kvapukai savo kvapą išlaiko net iki 45 dienų.

Išvada

Modernūs, išvaiždūs ir puikiai kvapą išlaikantys Little Joe automobilio oro gaivikliai ir toliau išsiskirs rinkoje savo išvaizda ir prieinama kaina. Nuolatos tobulėjantys ir su technologijomis koja kojon žengiantys gamintojai ateityje savo produkcija turėtų nustebinti dar ne vieną savo automobilio kvapu besirūpinantį vairuotoją. Šios įmonės bendradarbiavimas su Audi yra vienas iš didžių įvertinimų.

Kitos naujienos:

Kvapai Jūsų automobiliui

Automobilių prekės ir aksesuarai internetu

8 priežastys įsigyti automobilio oro gaiviklį

Kodėl „California Scents“ prekės ženklas yra toks populiarus


Bendrinti šį įrašą



← Senesnis įrašas Naujesnis įrašas →