8 priežastys įsigyti automobilio oro gaiviklį

Paskelbė Auto Kvapukai

8 priežastys įsigyti automobilio oro gaiviklį

Vairavimas – kiekvienam žmogui yra svarbi, o dažnai ir kasdieninė veikla. Nesvarbu ar tu važinėji tik į darbą ir atgal, ar važinėji ir laisvalaikiu, automobilis turi būti tinkamai aprūpintas, kad keleiviai jūsų automobilyje laiką leistų puikiai. Automobiliui neužtenka vien tik išorinės išvaizdos ir jog jis važiuotų greitai. Automobilyje, tiek vairuotojas, tiek ir keleivis turi jaustis patogiai, net ir tuomet kai automobilyje esanti temperatūra, priverčia mus prakaituoti.


Tai dažnai paaiškina, kodėl auto oro gaivikliai tampa populiariu aksesuaru daugelio automobilio salone.

Tačiau automobilio oro gaiviklius reikia rinktis atsakingai, daugelio jų sudėtyje yra pavojingų žmogui chemikalų. Geriausia rinktis natūralius produktus, kurie skleidžia ne tik malonų kvapą, tačiau turi ir raminantį poveikį. Vieni aliejai padeda sukaupti dėmesį, tuo tarpu kiti pagerina nuotaiką, kai piko metu kelyje, esi pakliuvęs į kamštį.

Kodėl verta rinktis auto kvapuką?

Vos užuodus salone sklindantį malonų automobilio oro gaiviklio kvapą, automobilyje galima jaustis pakylėtu ir atsipalaidavusiu. Jeigu vis dėl to tavo automobilyje nėra oro gaiviklio, pateikiame priežastys, kuom auto kvapukai yra naudingi.

1. Platus formų pasirinkimas

Automobilio gaivikliai yra įvairių pavidalų ir formų, vieni iš jų pakabinami ant galinio vaizdo veidrodėlio, kiti įstatomi į automobilio salono ventiliatorių, o dar kiti tiesiog padedami šalia prietaisų skydelio. Visi jie gali būti skirtingų formų ir savo kvapus paskleisti į kiekvieną automobilio kampelį. 

2.Visiškas blogo kvapo pašalinimas

Uždarytos automobilio durys, ilgainiui pradeda skleisti nemalonų kvapą automobilio salone. Jeigu nemėgstate nemalonaus kvapo, tokiu atveju jūs galite būti tikri, kad vairuodami ir kiekvieną akimirką jausdami automobilio salone nemalonų kvapą, neturėsite malonios ir patogios kelionės. Auto kvapukai padeda pašalinti tokius kvapus ir padaro auto saloną maloniu vairuojant.

3. Įneša šviežumo kas kartą vairuojant

Kadangi automobilio langai dažniausiai būna uždaryti, gaiviam orui automobilio salone įsiskverbti sunku. Tai padidina galimybę, blogam kvapui išplisti salone. To pasėkoje vairuotojas patiria nemalonų potyrį. Oro gaiviklis padeda gauti gaivumo pojūtį, net ir su uždarytais langais.

4. Svarbu turintiems augintinius

Jeigu važinėdami su savimi pasiimate ir savo augintinį, tikėtina, kad jų kvapas pasklis ir automobilio salone. Norint atsikratyti šių kvapų, ir taip ribotoje automobilio erdvėje, labai svarbu įstatyti ar pakabinti kvapuką. Važiavimas su augintiniais taps dar malonesnis, kai žinosite, kad geriausias automobilio oro gaiviklis gali pašalinti ir šiuos ne itin malonius kvapus.

5. Platus kvapų pasirinkimas

Egzistuoja labai platus ir įvairių kvapų pasirinkimas, todėl nedvejodami galime sakyti, kad atrasti savo mėgstamą kvapą gali visi. Nusibodo egzotiniai, vaisių pagrindu pagaminti kvapai? Autokvapukai parduotuvėje rasite žinomų prekinio ženklo kvapų, tai jūsų automobiliui ir jo keleiviams pridės ne tik išskirtinumo, bet ir kiekvieną kartą primins jūsų mėgstamų kvepalų, kvapą.

6. Dezinfekavimo savybės

Yra žinoma, kad oro gaivikliai pašalina ore esančius patogenus, plūduriuojančius automobilyje. Daugelis žmonių, pavyzdžiui svečiai, draugai, giminės, bendradarbiai ar net klientai gali keliauti kartu su jumis, jūsų automobiliu. Į mašiną jie įneš mikrobų iš išorės. Taip pat išorinė tarša keliuose gali užteršti automobilio oro kokybę. Oro gaivikliai padeda pagerinti oro kokybę, taip suteikdami visai kelionei patogią ir malonią patirtį.

7. Oro gaivikliai yra patogūs

Tinkamai nuplovę ir išvalę automobilį, mes pašalinsime visus mums nemalonius kvapus. Tačiau būkime sąžiningi – ar turime laiko tai daryti reguliariai? Mes paprasčiausiai neturime laiko imtis šios veiklos.

Taigi oro gaiviklis suteikia patogumo, kaip perspektyvi alternatyva. Pakabinę auto difuzorių, galite būti tikri, kad jis tęs darbą, net ir tuomet kai automobilyje nieko nebus. Todėl kiekvieną kartą įkėlus koją į automobilį, jus pasitiks, šiltas ir malonus kvapas.

8. Įneša ramybės vairuojant

Kamščiai kelyje sudrumsti kantrybę gali net ir geriausiems vairuotojams. Įsivaizduokite, kad į kamščius patenkate du kartus per dieną, važiuodami į darbą ir atgal! Automobilių oro gaivikliai padeda įveikti kelių įniršį ir suteikia ramybės jausmą, kasdieninėje kelionėje. Žmonėms, kurie reguliariai vairuoja, automobilių kvapai gali sumažinti stresą ir net pagerinti gyvenimo kokybę. Gaukite teigiamą požiūrį, kai važiuojate šviežiai kvepiančiu automobiliu.

Kitos naujienos:

Kvapai Jūsų automobiliui

Automobilių prekės ir aksesuarai internetu


Bendrinti šį įrašą



Naujesnis įrašas →