Geriausi kvapai Jūsų automobiliui

Paskelbė Auto Kvapukai

Kvapai Jūsų automobiliui

Įlipdami į savo mylimą automobilį, mes pirmiausia užuodžiame jame sklindantį kvapą, koks jis? Automobilio kvapukų ir oro gaiviklių internetinė parduotuvė Autokvapukai.lt padės ne tik Jums susipažinti su jos siūlomais automobilio kvapais, bet ir padės apsispręsti kokį kvapą Jam ar Jai derėtų pasirinkti.

Kviečiame peržiūrėti mūsų populiariausius kvapus automobiliui!

FRESSO Automobilių kvapai / Aromatic89 Automobilių kvapai / Mr&Mrs Fragrance automobilio kvapai / Salimbeni Auto kvapai 

Automobilių oro gaiviklių parduotuvė siūlo Jums susipažinti su kvapais, paremtais tikrais ir gerai žinomais prekinių ženklų kvepalais. 7 skirtingi auto kvapai ir jų pažintis su vyriškais ir moteriškais kvapais pateikiame žemiau.

Moteriški automobilio kvapai

Yves Saint Laurent Black Opium kavos, turinčios adrenalino, natos ir saldus vanilės jausmingumas atsigriežia į baltų gėlių švelnumą ir suteikia šiuolaikišką, jauną, priklausomybę sukeliantį moterišką aromatą.

Paco Rabanne Black XS – juodoji gėlė, narkotinė. Trikdantis, jausmingas, maištingas aromatas Jai. Kvapas laisvoms ir gluminančioms moterims, kurių būdas - laužyti taisykles.

Marc Jacobs Daisy  Jaunatviškas, žaismingas, neįpareigojantis kvapas, sukomponuotas iš žalumos, gėlių, vaisių aromatinių akordų. Tai neįmantrus, tačiau skoningas, puikiai kasdienai tinkantis kvapas.

LANCOME La Vie Est Belle – aromatas spinduolia šviesą ir grožį. Šiuo kvapu moteris pabrėžia savo nepriklausomybę ir meilę gyvenimui.

Jo Malone Blackberry & Bay
– išskirtinis ir intriguojantis moteriškas kvapas. Kvapas turi greipfrutų, gėlių, vetiverio, kedro, gervuogių ir lauro lapų natų.

Paco Rabanne 1 Million Moterims – svaiginantis kvapas moterims. Kvapas sukurtas save mylinčiai moteriai, akcentuojant aukso spalvas. „Lady Million“ yra sumedėjęs gėlių aromatas, derinantis šviežias, bet kūniškas gėles. Gaivus ir įtraukiantis kvapas.

Tom Ford Black Orchid - prabangus ir jausmingas juodų orchidėjų aromatas neišskiriantis lyties kvapo, išryškinantis juodus akordus ir viliojantis juodų orchidėjų mikstūros prieskoniu. Tom Ford Black Orchid kvapas yra modernus ir nesenstantis. 

Viktor&Rolf Flowerbomb - gėlių bomba yra sprogstamoji gėlių puokštė. Tūkstančių gėlių puokštė sukuria nepaprastai moterišką, skanų, ir jausmingą aromatą. Dešimčių galvijų, šimtai sambazo jazmino, tūkstančiai frezijų ir milijonai rožių žiedlapių, praturtinti priklausomybę sukeliančiu pačiulio ir vanilės kvapu.

Thierry Mugler Alien – gėlių-medienos ir gintaro aromatas moterims, ribojantis dvasingumo ir jausmingumo sferas. Šis kvapas skleidžia teigiamą energiją, apkrautą jausmingu ir intriguojančiu paslaptingumu.

Vyriški automobilio kvapai

Paco Rabanne 1 Million Vyrams - mylėkite pavojų kupiną gyvenimą, tačiau nebijokite parodyti savo spindesio. Gyvenimas nėra visų taisyklių laikymasis. Tiesiog siekite savo svajonės. „Men Million“ kvapas suteiks gražaus, aštrios odos aromato net ir pačiam nuobodžiausiam džentelmenui.

Creed Aventus - jausmingas, drąsus ir šiuolaikiškas vyriškas „Aventus“ kvapas yra įkvėptas dramatiško, istorinio imperatoriaus gyvenimo, kuris lygiaverčiu karu, taika ir romantika apėmė gyvenimą.

Christian Dior Sauvage - maišant su nakties vėsuma, deginantis dykumos oras skleidžia gilius vyriškus kvapus. Akimirka, nuspalvinta stora mėlyna spalva, atveriančia laukinius instinktus. Valanda kai vilkai išeina, o nutilęs dangus atskleidžia nauja magiją.

Christian Dior Fahrenheit – nesenstantis ir universalus aromatas, kuris peržengia laiką ir tendencijas. Kvapas sukurtas pagal šviežias siciliečių mandarinų natas, stebinantį vyriškų medžio ir odos natų mišinį ir unikalų violetinį akordą.

Paco Rabanne Invictus - jis yra vyras su visomis savo jėgomis, absoliutus didvyris. Invictus. Dievų iššauktas ir palaimintas. Jo kvapas - pergalės kvapas. Invictus yra fenomenalus įkandamo gaivumo ir gyvūnų jausmingumas. Dvi jėgos, kurioms niekas negali atsispirti.

Diesel Only Brave - kvapas skirtas vyrams, siekiančiams būti ryžtingais didvyriais. Mediena dvelkiantis aromatas sukomponuotas iš šilumą ir vyriškumą spinduliuojančio citrinų bei odos ir energiją skleidžiančio ambros bei kedrų kvapo.

HUGO BOSS Bottled - kvapas yra gaivus ir aštrus, su šiltu medienos pagrindu. Šviežios ir vaisinės obuolių ir citrusinių vaisių natos yra puikiai subalansuotos su gėlėta ir aštraus skonio širdimi, kurioje dominuoja pelargonis, šiltas cinamonas ir gvazdikėliai. Pagrindinės natos yra labai vyriškos: santalas, vetiverija ir brangusis kedras.

Nusprendus, kuris auto kvapas yra tinkamas automobiliui, Jums beliks išsirinkti vieną iš trijų skirtingų kvapukų spalvų.

Išsirinkite vieną iš trijų spalvų; juoda, auksine arba sidabrine spalvas, kurios sutieks išskirtinumo Jūsų automobiliui.

Tegul tavasis automobilis atspindi vieną iš šių paslaptingų automobilio kvapų!

Kitos naujienos:

8 priežastys įsigyti automobilio oro gaiviklį

Automobilių prekės ir aksesuarai internetu


Bendrinti šį įrašą



← Senesnis įrašas Naujesnis įrašas →