Naudingi automobilių priedai tėvams

Paskelbė Auto kvapukai

naudingi automobiliu priedai tevams

Pirmosios kelionės automobiliu kartu su mažais vaikais nėra lengvos. Svarbu užtikrinti, kad kelionės metu mažylis bus saugus ir jausis patogiai. Įsidėmėkite, kad negalite atitraukti akių nuo kelio, todėl jeigu esate priversti vieni keliauti su vaiku pasirūpinkite svarbiais automobilio priedais, kurie padės palengvinti jūsų keliones.

Automobilio diržų valdymas

Naujesnės kartos automobiliai jau turi išmaniąsias sistemas, kurios įspėja tėvus, kai keleiviai esantys ant užpakalinės sėdynes atsisega diržus. Jeigu vairuojate senesnį automobilį galite įsigyti nedidelį įrenginį, kuris atliks šias funkcijas ir padės jums užtikrinti vaikų saugumą. Jeigu kelionės metu mažylis atsegtų diržą jus įspės garsinis signalas ir mirksinti raudona šviesa priekiniame automobilio skydelyje. Tai padės išvengti nelaimių, kai vaikai iškrenta iš važiuojančio automobilio.

Vaikiškos kėdutės

Jeigu norite keliauti su vaiku privalote įsigyti auto kėdutę. Ji turi atitikti vaiko ūgio ir svorio standartus tam, kad galėtų tinkamai jį apsaugoti nelaimingo atsitikimo metu. Prieš pirkdami kėdutę pasikonsultuokite su specialistais, kurie padės išsirinkti kėdutę labiausiai tinkančią jūsų mažyliui. Jeigu ieškote kokybiškos auto kėdutės apsilankykite https://autoviskas.lt/vaikiskos-auto-kedutes. Elektroninėje parduotuvėje galėsite ieškoti kėdučių pagal savo vaiko amžių, svorį, ir kitas svarbias kategorijas, kurios leis be vargo išsirinkti jums tinkamiausią modelį.

Daiktų organizavimui

Keliaujant su mažyliais gali būti sunku mašinoje išlaikyti tvarką. Dėl to, patartina įsigyti specialius krepšius, kurie gali būti saugiai pritvirtinami prie priekinių automobilio sėdinių. Į atskirus krepšius galėsite sudėti vaiko maistą, žaislus, sauskelnes ar kitus svarbius daiktus. Palaikyti tvarką automobilyje yra labai svarbu, nes laisvai judantys daiktai staigių posūkių metu gali užgauti jūsų vaiką. Dėl to, stenkitės, kad mašinoje nesimėtytų nereikalingi daiktai.

Mašinos lango gaubtas nuo saulės

Automobilių langų tamsinimas gali kainuoti iš tiesų brangiai, todėl rinkoje galite rasti pigesnių variantų, kurie padės apsisaugoti nuo nepageidaujamų saulės spindulių. Specialiai sukurti gaubtai gali būti lengvai priklijuojami prie mašinos lango, o kai jo nebereikės be vargo juos galėsite nuimti. Dažnai nepagalvojame, bet saulės spinduliai gali stipriai įkaitinti automobilio vidų, todėl mažylis nesijaus komfortabiliai. Taip pat šis gaubtas yra tikras išsigelbėjimas norint greičiau užmigdyti vaiką, nes tamsoje jis panirs į miegą daug lengviau nei spiginant ryškiems saulės spinduliams.

Auto kėdutės veidrodėlis

Nuolat atsisukinėdami į galinę automobilio sėdynę, kad patikrintume savo mažylį yra labai pavojinga, nes nesusikoncentruojate į kelią. Dėl šios priežasties, buvo sukurtas veidrodėlis, kuris tvirtinasi taip, kad vos pakėlę akis į viršutinį mašinos veidrodėlį galėtumėte pamatyti savo mažylį. Tai labai naudingas automobilio aksesuaras, nes ilgų kelionių metų jausitės drąsiau žinodami kuo užsiima jūsų vaikas. Galėsite realiu laiku stebėti vaiko nuotaiką ir prireikus žinosite kada sustoti, kad tinkamai juo pasirūpintumėte.

Sėdynių apsauga

Ne paslaptis, kad mažyliai yra linkę krėsti išdaigas, todėl kelionių metu gali nutikti įvairių netikėtumų. Vaikai gali netyčia išlieti gėrimą, aptaškyti sėdynes vaikiška košele ar kitaip išpurvinti automobilį. Jeigu norite palengvinti automobilio valymą įsigyti specialių sėdynių apsaugų, kurios yra atsparios vandeniui. Jas galėsite lengvai pašalinti iš automobilio, išplauti ir pakartotinai naudoti daug kartų. Auto prekių parduotuvė ,,Autoviskas“ yra puiki vieta įsigyti naudingų automobilių aksesuarų ir ne tik. Čia rasite kiekvienam automobiliui reikalingų prekių už priimtiną kainą.

Taip pat kviečiame skaityti

Populiariausi kvapai automobiliui


Bendrinti šį įrašą



← Senesnis įrašas Naujesnis įrašas →