Dovanos automobilių mėgėjams

Paskelbė Auto Kvapukai

dovanos automobiliu megejams

Pasibeldus šaltukui, visų žmonių mintys keliasi į ateinančias didžiąsias šventes, kurios daugeliui sukelia itin didelį galvos skausmą. Pasiruošimas šventiniam laikotarpiui, pareikalauja ne tik daug laiko ir nervų, tačiau priverčia ir patuštinti piniginę. Didžiausias galvos skausmas daugeliui yra dovanų paieška ir idėjos dovanoms. Kad palengvintume Jums šį itin daug įtampos ir streso bereikalaujanti procesą, pasidalinsime dovanu idėjoms automobilių mylėtojams, kurių Lietuvoje, daugiau nei apstu. Nustebinkite draugą, šeimos narį ar antrą pusę, nupirkę jiems vieną iš šių dovanų.

Universalus įrankių rinkinys

Universalus rinkinys, universaliam žmogui. Be įrankių rinkinio šiais laikais sunku išsiversti net ir namuose. Tai puiki dovana įvairaus amžiaus vyrams mėgstantiems besikrapštyti garaže, ar automobilio fanatikėms bei namų priežiūrą užsiimančiomis moterims. Dovanodami įrankių rinkinį, galite būti užtikrinti jog dovaną gavusiam žmogui, šis rinkinys išties palengvins gyvenimą.

Vaizdo registratorius

Itin naudinga dovana ne tik automobilio mylėtojams, bet ir kiekvienam automobilio turėtojui. Vaizdo registratoriaus turėjimas ne tik gali tapti pagalbine priemone išsiaiškinti autoįvykio kaltininką, bet ir filmuota medžiaga pranešti apie kelyje nesaugiai manevruojančius ar kelių eismo taisykles pažeidžiančius asmenis. Dauguma vaizdo registratorių turi papildomų funkcijų, kurios jiems leidžia būti naudingiems net ir nevairuojant. Parkavimo režimą turintys registratoriai bus naudingi įrašant vaizdą kol esate išvykęs. Verta paminėti, kad kai kurios draudimo kompanijos, vairuotojams turintiems vaizdo registratorius, siūlo nuolaidas.

Automobilio kvapai

Automobilio kvapukai yra viena populiariausių prekių automobilio mylėtojams. Nuolatos kintantys kvapai automobiliams pavergia vairuotojų širdis ne tik aukšto kokybės ir išskirtiniais kvapais, bet ir unikalia išvaizda, lemiančia jog auto kvapukai tampa ir automobilio aksesuaru. Paprasta ir tuo pačiu unikali dovana yra itin pamėgta automobilio fanams perkamų dovanų sąraše. Nenorintys išlaidauti ar suformuoti dovaną iš kelių elementų – automobilio kvapai pati geriausia išeitis. Norintys išskirtinumo, galite rinktis ir aukštos kokybės, prabangiais kvapais iš Italijos.

KVIEČIAME PERŽIŪRĖTI MŪSŲ POPULIARIAUSIUS KVAPUS AUTOMOBILIUI!

Automobilio priežiūros priemonių rinkinys

Dar viena itin praktiška dovanų idėja automobilio mylėtojams – priežiūros priemonių rinkinys. Šis rinkinys tinka ypač savo automobilį prižiūrinčiam ir mylinčiam asmeniui. Švarą ir blizgesį mėgstantiems automobilio fanatikams, šis rinkinys taps nuostabia dovana. Šie automobilio priežiūros priemonių rinkiniai yra universalūs ir tinkantys visais sezono metais. Nuolatos prižiūrimas automobilio salonas ir automobilio kėbulas leis mėgautis ne tik švara, automobilio blizgesiu, bet ir atidės automobilio kėbulo tvarkymo laikotarpį bei rūdis.

Auto žurnalo prenumerata

Natūralu, kad auto manai nuolatos domisi įvairiomis automobilio naujienomis ir naujais automobilių modeliais. Šias naujienas itin patogu sekti skaitant įvairius žurnalus apie automobilius, kuriuose randamos pačios šviežiausios naujienos automobilių pasaulyje. Nupirkta žurnalo prenumerata bus pristatoma Jūsų nurodytu adresu ir Jūsų pasirinktam laikotarpiui, todėl tai itin patogi dovana norintiems nustebinti ir sugaišti kiek įmanoma mažiau laiko renkantis dovaną.

Variklio paleidėjas-pakrovėjas

Puiki dovana žiemai, kai itin spaudžiamas šaltukas tampa išbandymu daugelio automobilio vairuotojams. Jeigu žinote automobilio mylėtoją, kuris turi seną automobilį arba nevengia ištiesti pagalbos ranką kitiems, ši dovana bus puiki priemonę, ne tik užvesti savąjį automobilį šaltą žiemos rytą, bet ir pagelbėti kaimynams. Ši dovana gali tapti ir asmeninio verslo pradžia šaltuoju metų periodu.

Žaidimų mėgėjams

Turite auto maną, kuris savo vairavimo įgūdžius perkelia ir į virtualią erdvę? Tuomet padovanokite žaidimų vairą, kuris suteiks dar daugiau įspūdžių ir realių potyrių žaidžiant ir lenktyniaujant virtualioje erdvėje. Ne veltui Formulės 1 lenktynininkai už trasos ribų, savo įgūdžius gerina būtent virtualioje erdvėje, žaisdami lenktynių simuliatorius.

Dovanų kuponai

Itin pamėgtas dovanų tipas, kuris sutapo laiko ir gali būti įsigytas internetu. Tai itin patogi dovana neapsisprendžiant kokią dovaną derėtų įteikti ir sprendimą palikti dovanos gavėjui. Tai gali būti dovanos čekiai automobilių prekių parduotuvėse, tai gali būti dovanų kuponai automobilio servise. Žinantiems ko nori, dovanų kuponai gali suteikti ir specifinę paslaugą; automobilio poliravimas, kėbulo vaškavimas, dengimas specialia danga, dezinfekavimas ir t.t Greitį mėgstantiems auto fanatikams galite padovanoti pasivažinėjimą sportiniais automobiliais.

Taip pat kviečiame skaityti


Bendrinti šį įrašą



← Senesnis įrašas Naujesnis įrašas →