California Scents kvapai

California Scents automobilio kvapai, kurie išsiskiria savo aukštos kokybės kvapu, kuris laikosi net iki 60 dienų. Iš 100% organinių aromatinių aliejų pagaminti kvapai, kuriuos puikiai panaudosite ir pritaikysite, ne tik automobilio salone, bet ir kitose patalpose ar tiesiog namuose. Itin praktiška California Scents kvapų skardinė lengva paslėpti. Vienas iš populiariausių ir gerai tarp vairuotojų žinomas prekės ženklas Lietuvos rinka užkariauja jau ne vienerius metus. Itin platų kvapų asortimentą siūlanti kompanija turi išskirtinai ir lyderiaujanti kvapą - California Scents Cherry. Šis kvapas itin išsiskiria savo aromato aitrumu ir nepalieka abejingų. Praktiški automobilio kvapai už ganėtinai praktišką kainą.

Autokvapukai.lt el.parduotuvėje rasite daugiau nei 12 skirtingų California Scents auto kvapus gera kaina. Pigiausi California Scents kvapai šioje kategorijoje yra Shasta Strawberry, Coronado Cherry, Fresh Linen ir kiti kvapai, kurių kaina yra 3.49 EUR arba 2.99 EUR akcijos metu. California Scents kvapai išsiunčiami per 24 valandas nuo klientų atlikto apmokėjimo bei pristatomi į LP Express siuntų terminalus, visoje Lietuvoje.

Tarp automobilio oro gaiviklių pasirinkimo gausos internete ir fizinėse parduotuvėse, daugelis pirkėjų daug negalvoję pamini vieną ir labai gerai lietuviams žinomą prekės ženklą „California Scents“. Kuo jis toks ypatingas ir kodėl?

CALIFORNIA SCENTS AUTO KVAPAI

„California Scents“ prekės ženklas turi daugiau nei 8 skirtingus oro gaiviklių produktus. Nuo gaiviklių tvirtinamų prie oro angos grotelių, iki pakabinamų ar dėžutėse esančių auto kvapų, kiekvienas ras sau tinkamą produktą iš „California Scents“. O turėdami daugiau nei 25 aromato pasirinkimus, savo vartotojus priverčia pasukti galvą. Populiariausias šio prekės ženklo kvapas pasaulyje, vienareikšmiškai Coronado Cherry aromatas.
Kas šiuos produktus padaro dar išskirtinius, tai jų aromato ilgalaikis gaivumas, kuris trunka net iki 60 dienų. Šie oro gaivikliai dėžutėse pašalins bet kokį nemalonų kvapų, bet kurioje erdvėje. Todėl šis oro gaiviklis gali būti naudojamas net tik automobilyje, bet ir namuose ar ofise. Specialus aromato intensyvumo reguliatorius padės nusistatyti Jums ne per aštrų sklindantį kvapą.

Kiti kvapai automobiliui