Oro gaivikliai jūsų automobiliui

Paskelbė Auto Kvapukai

Automobilio oro gaivikliai

Oro gaivikliai šiais laikais tapo neatsiejama daugelio automobilių dalimi. Daugeliui vairuotojų nebeužtenka tik oro kondicionieriaus skleidžiamo kvapo, todėl savo patirtį prie vairo jie pagerina įvairių tipų oro gaivikliais. Mūsų patirtį kelionėje gali sugadinti įvairūs blogi kvapai, o kartais jie net gali vairuotoją kiek apsvaiginti ir sukelti pavojų eismo dalyviams. Laimei, įvairios kompanijos siūlo įvairiausių tipų oro gaiviklius, todėl tinkamą variantą sau ras kiekvienas. Be to, moksliškai įrodyta, kad tinkamas oro gaiviklis automobilyje gali pakelti ir jūsų nuotaiką

Difuzoriniai oro gaivikliai

Tai automobilio oro gaivikliai, kurių pagrindinis pliusas – natūralumas. Šiuose oro gaivikliuose nerasite jokiu pridėtinių cheminių kvapų. Šie oro gaivikliai yra ne tik pigesni už įvairius aerozolius, bet ir keliskart sveikesni. Svarbu ir tai, kad difuzorinių oro gaiviklių pasiūlą yra išties stulbinanti.

Elektriniai oro gaivikliai

Tai taip pat be galo populiarūs oro gaivikliai, kurie jungiasi prie jūsų automobilio ir reikalauja minimalios elektros srovės. Šių gaiviklių pagrindą sudaro įvairūs aliejai, kurie akimirksniu paskleidžia gerą kvapą jūsų transporto priemonėje.

Kvapnūs geliai

Kaip jau sako pavadinimas, šie geliai turi daugiau cheminių medžiagų, tačiau jų pliusas yra tas, kad gali būti tvirtinami bet kurioje autmobilio vietoje. Maža to, tokie oro gaivikliai paprastai tarnauja gerokai ilgiau.

Kartoniniai oro gaivikliai

Tai neabejotinai pati pigiausiai ir, turbūt, populiariausia alternatyva, kurią randame daugelyje automobilių. Šie oro gaivikliai dažniausiai kabo ant galinio vaizdo ceidrodėlio automobilio priekyje. Šie oro gaivikliai taip pat būna įvairiausių formų, todėl kai kurie vairuotojai juos tiesiog kolekcionuoja.

Skardinės

Tai tokie oro gaivikliai, kurių kvapniosios medžiagos patalpinamos skardinėje, o jos viršuje padaromos kelios skylės, kurios leidžia kvapui sklisti transporto priemonėje. Populiariausi tokio tipo kvapai Lietuvoje – California Scents.

Purškiami oro gaivikliai

Tai yra aerozoliniai oro gaivikliai automobiliams, kurie yra itin primityvūs. Nors jie nėra tokie veiksmingi, tačiau gali būti itin naudingi trumpallaikiam naudojimui.

Šiuos ir kitus auto kvapus rasite mūsų parduotuvėje. Šiuo metu sparčiai populiarėjantys ir pirkėjų dėmesį atkreipiantys automobilio kvapai – FRESSO. Mes rūpinamės, kad Jūs pas mus rastumėte aukščiausia kokybę atitinkančius oro gaiviklius.


Bendrinti šį įrašą



← Senesnis įrašas Naujesnis įrašas →