5 vyriški kvapai, kurie veda moteris iš proto

Paskelbė Auto Kvapukai

vyriški kvapai, vedantys moteris iš proto

Kvapas yra galingas traukos veiksnys. Kadangi moterų uoslė yra aštresnė nei vyrų, todėl vyro skleidžiamas kvapas gali turėti didelės įtakos jo patrauklumui. Tai viena iš priežasčių kodėl vyrai kvepinasi ir kodėl jų automobiliuose dažnai rasite automobilio kvapus. Šie penki vyriški kvapai, moteris veda iš proto:

Aštrus kvapas

Aštrios natos vyriškuose kvapuose, tokiuose kaip cinamonas, imbieras, smilkai ar mira, gali sušildyti net šalčiausias rudens ar žiemos naktis. Šie kvapai sukelia prisiminimus apie šventes, šventinius kepimus ir visus kitus šiltus prisiminimus, kurie gali užvesti moterį. Tiesą sakant, ilgą laiką buvo manoma, kad cinamonas sukelia seksualinį susijaudinimą tiek vyrams, tiek moterims.

Citrusiniai kvapai

Švarą skleidžiantis ir gaivinantis, aštrus citrusinių vaisių, tokių kaip apelsinų, citrinų, citrinžolių ir raudonųjų greipfrutų kvapas suteikia vyrams gaivų dušo kvapą – kvapą, kuris daugeliui moterų atrodo patrauklus. Su šiais kvapais derėtų nepersistengti, kadangi itin aitrus citrusinis kvapas gali priminti parduotuvėje esančius švaros produktų skyrius.

Švaros ar šampūno kvapas

Ne paslaptis jog dauguma moterų itin mėgsta švarą namuose ir ne tik. Švarus šviežių skalbinių, muilo ar šampūno kvapas gali turėti itin didelį poveikį moterims, kurios mėgstą gaivų ir švarą primenantį kvapą. Švarūs ir gaivinantys kvapai moterims gali pakelti nuotaiką, suteikti energijos ir ramybės jausmą, o tai gali paskatinti seksualinį potraukį.

Muskusas

Muskusas yra vienas tarp populiariausių ir pagrindinių vyrų kvapų, šis kvapas yra sodrus, seksualus ir jausmingas, kuris užveda daugelį moterų. Tai yra visapusiškai vyriškas kvapas ir yra kvapas, kurį daugelis moterų renkasi savo vyrams, įskaitant ir pačių vyrų pasirinkimus. Pirmą kartą atradus muskuso aliejų, buvo teigiama, kad šis turi neįprastų seksualinio potraukio galių. Šiuolaikiniai muskuso kvepalai yra pagaminti iš šio aliejaus, kuris iš pradžių buvo gautas iš muskuso elnių. Šį kvapą galima laikyti prabangiu, o itin didelio patrauklumo susilaukę automobilio kvapai, kurių sudėtyje yra muskuso kvapo, tampa perkamiausiais kvapais automobiliui.

Žemiškas kvapas

Žemiškas kvapai ryškiausiai žinomi kaip sandalmedis, pačiulis ir raudonmediis. Šie itin stiprūs auto kvapai, dažniausiai yra siejami su vyriškumu. Žemės aromatai gali padidinti geros savijautos jausmą, sušildyti kūną, tuo pačiu padidindamas moters troškimą seksui. Sandalmedis iš tikrųjų primena androsteroną, kuris yra cheminė medžiaga, išsiskirianti iš vyrų pažastų. Moksliniais tyrimais, padaryta išvada, kad moterys nesąmoningai sandalmedžio kvapą sieja su androsteronu, taip padidindamas vyro patrauklumą ir moters seksualinį troškimą.

Yra daug būdų, kaip pritraukti moteris, kvapas gali būti vienas iš didžiausią įtaką moterims darančių veiksnių, dėl jau minėtos itin aštresnės moters uoslės. Prieš pirkdami naujus vyriškus kvepalus, apsvarstykite šiuos penkis seksualius kvapus.

Bendrinti šį įrašą



← Senesnis įrašas Naujesnis įrašas →